Αγαπημένα 0

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδας

Προϊόντα KELVITEX

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου με το κατάστημα μας ταχυμεταφορέα (ΕΛΤΑ). Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά αριθμό αποστολής.

Για δυσπρόσιτες περιοχές ο πελάτης ενημερώνεται πριν την αποστολή για τυχόν επιβάρυνση.

Η μέθοδος πληρωμής με Αντικαταβολή είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για παραγγελίες ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 


ΠΟΥΦ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Κόστος Μεταφορικών: Δωρεάν Εντός Αττικής Για Παραγγελίες Άνω Των 80,00 €. Για παραγγελίες, κάτω των 80,00 €, το κόστος είναι 10,00 €. 

Κόστος Μεταφορικών Εκτός Αττικής: Δωρεάν αποστολή μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας (εντός Αττικής. Σημείωση: Το κόστος της μεταφορικής επιβαρύνει τον πελάτη, σε συνεννόηση με το πρακτορείο)


----------

Προϊόντα CANDIA - Μαξιλάρια - Προστατευτικά

Κόστος Μεταφορικών: 11 € για όλη την Ελλάδα

Αντικαταβολή: 2.50 €

Δωρεάν Μεταφορικά από: 150 € και άνω

----------

Προϊόντα CANDIA - Στρώματα

Κόστος Μεταφορικών για Αττική: Δωρεάν Εντός Αττικής

Κόστος Μεταφορικών Εκτός Αττικής: Δωρεάν αποστολή μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας (εντός Αττικής. Σημείωση: Το κόστος της μεταφορικής επιβαρύνει τον πελάτη, σε συνεννόηση με το πρακτορείο)


Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται γενικά εντός μίας (1-3) εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της. Επιβεβαίωση της παραγγελίας απαιτείται σε ορισμένες περιπτώσεις εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο από το κατάστημά μας.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από την περιοχή στην οποία αποστέλλεται αυτή και τον μεταφορέα.

Σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδος η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-3 ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αδυναμίας εύρεσης του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα. Σε δυσπρόσιτες περιοχές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυξάνεται ανάλογα με το δυσπρόσιτο της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη από τον Ταχυμεταφορέα και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας και εφόσον αυτό γίνει χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί τα προϊόντα και με την ταυτόχρονη αποστολή όλων των συνοδευτικών (απόδειξη λιανικής, καρτελάκι προϊόντος κ.τ.λ.) και αφού μας έχει προηγουμένως ενημερώσει σε κάθε περίπτωση για την επιστροφή μέσω email στο info@kelvitex.gr. Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη και η επιστροφή γίνεται με την εταιρεία courier της επιλογής του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλλονται ξανά στον πελάτη. Σε περίπτωση που έχουν τηρηθεί όλοι οι όροι επιστροφής, ο πελάτης δικαιούται να λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων, η οποία θα γίνεται αποκλειστικά μέσω τραπέζης κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.

Ακύρωση Παραγγελίας - Αλλαγές

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας να μεταβεί στην προηγούμενη σελίδα και να αφαιρέσει τα προϊόντα από το καλάθι του. Εφόσον η παραγγελία ολοκληρωθεί ο χρήστης μπορεί, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας, να επιστρέψει το προϊόν του εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίοδο προσφορών ή εκπτώσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί μετά το πέρας των προσφορών ή των εκπτώσεων υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής έως και πέντε εργάσιμες μέρες από την ημέρα παραλαβής του πακέτου από τον πελάτη. Για να γίνει δεκτή μια τέτοια επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, η κατάστασή του να είναι άρτια και να συνοδεύεται από όλα τα αποδεικτικά του (ταμπελάκια, απόδειξη κλπ).